17 March 2010

Second greatest history of mine in school!!!

bismillah

sedikit anugerah dari yang maha Esa .
Ku panjatkan setinggi-tinggi kesyukuran . Terima kasih untuk segala-gala nya . Kehidupan ini, kawan-kawan, keluarga dan sebagainya . Semoga hati ini sentiasa kembali kepada yang di atas sana tidak kira diwaktu susah ataupun senang .

Okay, baru selesai menjawab exam UB1 . Overall ? Boleh tahan laa except chemistry . Selepas menjawab paper chemist, aku dapat buat satu kesimpulan . ehem ehem . "Soalan kali ini memang bertujuan untuk MEMASTIKAN pelajar fail agar mereka mengambil pengajaran" . Tapi, cool jelaa kasi nampak macam power . heee . Next time, kena rajin laa soooop . macammana nak dapat straight A+ nih . ish3 .

Tak lupa juga . tahniah batchsebelas . dapat gpk 2.24 (kot) untuk SPM. boleh tahan laa . kena cuba lebih sikit next time okay . ahaha . Cabaran untuk kami XII gen untuk beat anda-anda semua . Kena usaha lebih dan kena ada TEAMWORK ! Bendabenda macam ini tak datang bergolek . Remember this, they are good, but we are better .

Alhamdulillah , berjaya menjuarai mssd bolasepak bawah 18 . Bukan nikmat kemenangan yang paling berharga bagi aku. Nikmat berjuang bersama sahabat dan menyaksikan indahnya tawakkal kepada yang atas sana itu yang paling ak hargai .



. starting player with second kit sponsored by ayah akif. thx alot pakcik aziz! (aku no 1 jersey) .



... first kit baju ...


... bersinar2 :D ...

next stop! : liga juarajuara 100plus!!!(bola)
friendly basketball
and mssd basketball (harap r menang friendly, kalo tak, x dpt msk mssd)

BLE MSE TOK SPM NYE!!!!!!!! :D

Semoga kita semua dapat terus kan kehidupan . Jadi lah diri sendiri namun anda perlu sentiasa perbaiki diri sendiri . Sekian

1 comment:

+akufobia+ said...

cemerlang di gawang,cemerlang di class.(zzz.)