24 August 2009

Hijau itu CANTIK

bismillah...

"beeek... muuuuuu... quack quack quack..."

bunyi tu skrg ari2 dga kat ruma aku... hehe...
well,
seda tak seda... sibling aku sme da maen farmville(facebook game) kcuali abg sulong aku. kot...
hehe...
it was started by my 3 brother(aimin). die maen pastu abg ke 2(adi) lak ikot pastu aku lak pastu abg 4 aku(pudin). huh.... kkk buzy so die x slalu maen. tp hey! gile ah, family farm ville meeeh. x sah sehari x nmpk org bkk game nih. haha...

someone pena tanye camne ley lvl up lju sgt. hehe.... tanam super berry jek. 2 jam dapat 100 satu. tp kalo lmbt die mati. tu dienye keburukan la...

still thought, aku masih x caye satu family aku da stat men game nih. hehe.... maybe dr bpk aku yg suke becucok tanam datang kat anak2 die kot. maybe.



keh tu je kot. salamz

5 comments:

+akufobia+ said...

lepas ni jangkitkan kat jiran pula?haha.

Microsoft 1 said...

yaaa....!!! jom ramai2 maen!

haha...

someone yg pnah menanye ;p said...

haha. ana bknnye slalu bole gne pn..
slalu je tnm buah2 yg 2 jam, nnt bile bukak balek mesti da layu.. tlambat bukak.. sedeyy..

Sophie said...

ape ni!!!
xbes r main game cmnih...
i want actions!!!

Microsoft 1 said...

someone... haha. minx la org gune komp tu kejap... apo lah. naseb ana je yg gne komp ni kat ruma.... ksian anda. haha.....

sophie... kalo nk action. bli cd game r. tu bru bez! hehe... kalo nk crk game action kat tenet susa. miniclip ade la kot.

^.^